NE ARAMIŞTINIZ?

11. Sınıf İngilizce Testleri ve Cevapları

11. sınıf İngilizce testleri ve cevapları, okul İngilizce dersindeki müfredata uyumlu şekilde hazırlanmıştır. Konular ve kelimeler okul İngilizcesi ile paraleldir. Toplam 25 sorudan oluşmaktadır. Soru tipi çoktan seçmeli sistemde hazırlanmıştır. Tüm soruların cevaplarını sayfamızın altında bulunan cevap anahtarı bölümünde görebilirsiniz. Eğlenceli çalışmalar dileriz.

 

 

Ali: Hi, Elif! What about cycling?

Elif : Hi, Ali! I’d love to, but I have to finish my project work________________.

Ali: That’s OK. I will call you next week.

 

1. What is the best option to complete the dialogue above?

A) Ali is good at cycling. I think you invite her
B) What about visiting Foça? We can also visit historic places
C) Unfortunately, I don’t like outdoor activities 
D) By this time next week, I will have finished it. We can meet, then
E) I have already planned a meeting with my teachers

--------------------------------------------------


A candidate is________________.

 

2. What is the best option to complete the sentence above?

A) a group of people who work for an organization
B) a person who is applying for a job
C) period of work time in a business
D) one of a group of people who work together
E) a job that is available for someone to do

--------------------------------------------------


Funda: Necessary equipment is patterns, wool, and needles.

Funda tells us about________

 

3. Which option is the best option according to the information given by Funda above?

A) rafting
B) ice- skating
C) pottery
D) scuba diving
E) knitting

--------------------------------------------------


When I was at primary school, I_____ play any musical instruments. After I started the conservatory, I learned to play the piano and the violin. Now, I_____ play a few other instruments too.

 

4. What are the best options to complete the sentence above?

A) could / can't
B) was able to / can
C) couldn't / can
D) couldn't / am not able to
E) could / can't

--------------------------------------------------


Anıl is happy to live in a village because he is ________ nature and he never feels relaxed in the city center.

 

5. What is the best option to complete the sentence above?

A) fascinated by
B) worried about
C) embarrassed at
D) feeling sad about
E) good at

--------------------------------------------------


A crew member kept us calm and helped us_________we jumped off the boat.

 

6. Choose the correct option to complete the sentence.

A) for
B) because
C) though
D) as 
E) since

--------------------------------------------------


Simon: I used to live in a small town where we would play football and ride a bike in the streets.

Hülya: What unforgettable memories we have! 

 

7.According to the dialogue, which sentence is correct about Sinan?

A) Simon never remembers his old days.
B) Simon doesn’t live in a small town now.
C) Simon still lives in a small town.
D) Simon has never lived in a small town. 
E) Simon lives in a small town like the one in her childhood now.

--------------------------------------------------

 

While my mother________the kitchen floor, an old man_____the doorbell.

 

8. Choose the best options for the blank according to the sentence.

A) will mop/rings
B) mopped/was ringing
C) mops / rings
D) is mopping / rang
E) was mopping / rang

--------------------------------------------------


(1) When Sıla wants to forget about her condition, she fills her thoughts with castles, kingdoms, and fairytales. (2) Last month, Sıla and her family arrived at her destination: the Walt Disney World Resort. (3) Walking through the park's entrance, Sıla knew the princesses who gave her so much comfort and companionship. (4) When she saw them, she could hardly believe it. (5) As she admired the princesses’ costumes and toys filling the park’s stores, Sıla kept repeating, “This is so pretty.”

 

9. Which sentence is irrelevant to the unity of the paragraph?

A) I 
B) II
C) III
D) IV
E) V

--------------------------------------------------


He_____ hungry because He______ anything yet.

 

10. Choose the correct option to complete the sentence.

A) fall / had had eaten
B) doesn’t / has eaten
C) felt / hadn’t eaten
D) fail / has eaten
E) didn’t / had eaten

--------------------------------------------------


I cannot believe how much money I spent this month! If I had been more careful___________

 

11. Which option is the best option according to the sentence above?

A) I wouldn’t have bought this cheap camping equipment.
B) I wouldn’t take the risk of buying a new mansion.
C) I would owe some money from you to change mine.
D) I wouldn’t have owed such a large amount of money to the bank.
E) I would definitely have gone to that country with you.

--------------------------------------------------


I _______the left turn at Kadıköy, but I forgot. Now, I have to drive all the way back.


12. Choose the best option for the blank.

A) can't have taken
B) should have taken
C) could have taken
D) might have taken
E) may have taken

--------------------------------------------------

 

Dilara: I should have revised more for my mathematics exam. I’m sure I’ll fail. 

Hasan: You’re always doing the same thing, Dilara. _________________ 

Dilara: How do I motivate myself to study beforehand rather than complaining?

 

13. Which options are suitable for the blank according to the dialogue above?

A) You shouldn’t study much.
B) You’ve been always good at writing poems
C) You must be so funny.
D) I love the way you study.
E) Don’t do something you would regret.

--------------------------------------------------

 

You borrowed two great novels from the school library. You had to return the books last week, but you forgot. When you finally return the books today, the librarian looks into your eyes angrily and he says:

 

14. What can he say according to the statement above?

A) You should have returned them last week.
B) I am going to call the police now.
C) You should take a break.
D) You are a very punctual and responsible person.
E) You should read these books, too.

--------------------------------------------------

 

She drives a very expensive sports car. Her shoes are the most expensive brand. I think she________very rich.

 

15. Choose the best option for the blank according to the sentence.

A) was able to be
B) might not have been
C) might be
D) can’t be
E) must have been

--------------------------------------------------


Sam: What are the must-see attractions in Istanbul?

Anna:_________________

Sam: That’s a brilliant idea. Thanks.

 

16.Which option is suitable for the blank according to the dialogue?

A) Where is the train station?
B) Why don’t you get a booklet from the tourism information office?
C) I don’t have any idea.
D) There are lots of historical places here.
E) It is good to be in Istanbul in this season.

--------------------------------------------------


The Galata Tower______overlooks the Bosphorus, the Golden Horn, and the Sea of Marmara, has the most spectacular view in Istanbul.

 

17. Choose the best option for the blank according to the sentence.

A) what
B) when
C) whose
D) which
E) where

--------------------------------------------------

 

Ahmet ______ playing basketball professionally at the age of 16, and since then he has______ in many tournaments. He is really talented and everybody knows that he is gifted in playing this game.

 

18. What are the best options to complete the paragraph above?

A) start / took part in
B) enjoyed/played
C) began/joined
D) begin / join
E) took up / participated

--------------------------------------------------

 

Reporter: _________?

Football player: Yes. My coach was kind enough to come and see me in Lisbon a few days ago. It was a very honest conversation between two people that respect one another. What we said to each other would remain private between us. Sir Alex listened to me, I listened to him and we agreed that the best for both sides would be for me to continue at Old Trafford. So, I can confirm that I'll be playing for Manchester United next season.

 

19. What is the question of this answer?

A) Would it be fair for Manchester United to lose you while you are still under contract?

B) Will you guys win the match against Liverpool?

C) Sir Alex Ferguson said that you will be playing at Manchester United next season. Is this true?

D) Would it be fair for Manchester United to lose you while you are still under contract?

E) Real Madrid is said to be willing to pay more. Is this the reason that has made you want to leave Manchester United?

--------------------------------------------------


An endangered animal is an animal_____has been categorized as likely to become extinct_____means it will be gone away forever just like the dinosaurs.

 

20. Which words are suitable for the blanks?

A) that / which 
B) which / whose
C) who / that 
D) when / which
E) which / where

--------------------------------------------------

 

Greg is a ten-year-old boy. He is such an active boy that he always climbs up trees but unfortunately harms himself frequently. He is such a naughty and_____ boy that he usually injures himself.

 

21. Choose the correct option to fill in the blank.
A) tactful
B) clumsy
C) expert
D) resist
E) weak

--------------------------------------------------

 

.......It identifies a trend among young people who use mobile phones for many activities, such as texting, e-mail, entertainment and conversations, as opposed to using keyboards with traditional desktop computers. Without any hesitation, they always send e-mails to their friends from their mobile phones using only one hand.

 

22. The word “they” in bold refers to____.

A) mobile phones
B) mails
C) members
D) young people
E) marketers

--------------------------------------------------


Ahmet: I think electricity is the most important invention.

Cemre:__________ . In my opinion, the most important invention is the computer.

 

23. Choose the best sentence to complete the dialogue.

A) Thanks a lot
B) I agree with you 100 percent
C) You’re right
D) I completely agree with you
E) I don’t think so

--------------------------------------------------

 

Seasons can cause changes not only in temper but also in social behavior.

 

24. Which one of the options has the closest meaning to the given sentence?

A) Seasons make people happier and more energetic. 

B) Seasonal disorder is a type of depression that occurs at the same time every year.

C) Seasons affect both mood and social behaviors in positive or negative ways.

D) Feeling worse and more stressed in winter may be the symptom of having winter blues.

E) People cannot concentrate on their jobs during seasonal changes.

 

--------------------------------------------------

Sarah: ____ John ___ his wife mentioned anything about moving their house. I got shocked when I heard they moved to Sicily.

Garry: Oh! Sicily? That’s cool. It’s been on my bucket list for years. When will we visit them?

Sarah: I think, either in June or July.

 

25. Circle the correct option to complete the sentence above.

A) either / and 
B) neither / nor
C) either/ neither
D) both / and
E) so / and

--------------------------------------------------

 

11. SINIF İNGİLİZCE SORULARI CEVAP ANAHTARI:


1.D      7.B       13.E     19.C  25.B
2.B      8.E       14.A     20.A
3.E      9.A       15.C     21.B
4.C     10.C      16.B     22.D
5.A     11.D      17.D     23.E
6.D     12.B      18.E     24.C 

 

 

Tüm  Sınıf ve Okul İngilizcesi Testleri ve Cevapları  konularımızı sayfamızın en altındaki listemizde görebilirsiniz.

 

Tüm diğer konularımızı  İngilizce Konu Listesi  sayfamızda bulabilirsiniz.

Yorum Yazabilirsiniz

Lütfen değerlendirmenizi yapınız!

Alışveriş Sepetiniz

Sepetiniz henüz boş
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

HESABINIZA GİRİŞ YAPIN

Parolanızı mı unuttunuz?
ÜYE DEĞİLSENÜYE OL